Hur kan du tjäna på det? - Redovisningstjänst Stina Hallgren

Till innehåll

Huvudmeny:

Hur kan du tjäna på det?

Det finns flera sätt du faktiskt kan tjäna pengar på att anlita mig:

1.
Det jobb jag hinner på en timme tar dig två, tre eller kanske fyra timmar att göra eftersom du troligen är ovan vid redovisning, och antagligen inte tycker att det är särskilt kul. Den tid du då får loss kan du använda till att jobba mera och därmed tjäna mer pengar.
Ett exempel: Om du har timtaxa debiterar du antagligen minst 400 kr/timme för ditt jobb, kanske mer? Varje timme du kan jobba istället för att sköta redovisningen tjänar du pengar på. Om du t.ex. har lagt ner 6 timmar per månad på redovisningen och jag gör jobbet på 2 timmar, så kan du tjäna 1600 kr varje månad på att lämna redovisningen till mig.
(Din tid: 6*400=2400 kr. Min tid: 2*400=800 kr. Du tjänar: 2400-800=1600 kr.)


2.
Om dina fakturaunderlag brukar bli liggande dagar och veckor i väntan på att du ska hinna skriva ut och skicka fakturorna, är det bättre att du lämnar faktureringen till mig. Det tjänar du på genom att du slipper ligga ute med pengar, och du behöver inte så stort rörelsekapital (de pengar du har att röra dig med i företaget). Du kan då minska dina krediter (checkräkning etc) och minskar då också dina kostnader.


3.
Om du tycker det är svårt att hålla reda på förfallodagarna på dina leverantörsfakturor och ofta får påminnelsefakturor, tjänar du på att lämna dina utbetalningar till mig. Då ser jag till att betala dina fakturor i rätt tid, och du slipper dröjsmålsräntor och påminnelseavgifter.


4.
Om du är osäker på momsregler eller hur t ex faktureringen ska göras så kan det hända att du går miste om inkomster, eller får en rejäl skatteskuld när Skatteverket upptäcker felet. Om du är osäker på skattereglerna kanske du missar olika avdrag som du kan göra. Det har hänt att jag hos en ny kund har hittat felaktiga momsdebiteringar som har skett av misstag under flera år, som har gjort att kunden gått miste om stora belopp. Men om du anlitar mig så ser jag till att allt blir rätt och riktigt, och att du får så mycket pengar som möjligt över i företaget.


5.
Om du inte har full koll på Skatteverkets förfallodagar för redovisning av moms och arbetsgivaravgifter så kan du drabbas av förseningsavgifter. Men om du lämnar över redovisningen till mig så ser jag till att det redovisas på rätt sätt, i rätt tid.


Förutom att du både kan spara och tjäna pengar på dessa sätt, är jag övertygad om att du kommer att vara mer effektiv när du jobbar, och mer avslappnad när du inte jobbar om du lämnar redovisningen till mig. Detta eftersom du inte längre behöver tänka på allt som måste göras på ekonomisidan, det vet du ju att jag tar hand om.

Kontakta mig
redan idag, så har du snart mer tid och energi över till annat!

 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny